Satış Danışmanınızın sizi aramasını istiyorsanız, tek yapmanız gereken, ister masaüstü ister mobil uygulamamızdaki menüde yer alan ‘Beni Ara’ fonksiyonuna tıklamak. Satış Danışmanınız, en kısa sürede size geri dönecektir.

“Beni Ara” Fonksiyonu Detayları:

İlaç veya ilaç dışı olacak şekilde aranma isteğinizi bıraktığınızda, sistem üzerinde kayıtlı bulunan telefon numaranızdan, uygun olan ilk anda hızlıca geri aranırsınız.

Nasıl Kullanabilirim:

İlaç ve/veya İlaç Dışı Satış Danışmanları tarafından aranma talebinizi, web ve mobil uygulama üzerinden, ‘Beni Ara’ fonksiyonuna tıklayarak aranma talebi bırakabilirsiniz.

1-Web sitesi (e-Şube) Üzerinden Aranma İsteği Bırakma:

Örnek:

 

 

 

 

 

 

 

 

2-Mobil Uygulama Üzerinden Aranma İsteği Bırakma:

Mobil uygulamaya giriş yaptıktan sonra, “Hesaplar ve Raporlar” butonu altındaki “Beni Ara” fonksiyonuna tıklayıp, açılan pencereden “İlaç veya İlaç Dışı” tercihinizi yaparak, aranma talebi bırakabilirsiniz.

Örnek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sık Sorulan Sorular:

1.“Beni Ara” fonksiyonunu kimler kullanabilir mi?

Tüm eczacı ortaklarımız “Beni Ara” fonksiyonunu kullanabilir.

2. Ana Kullanıcılar dışında, Alt Kullanıcılar da “Beni Ara” fonksiyonunu kullanabiliyorlar mı?

“Beni Ara” özelliği sadece Ana Kullanıcı (Eczacı) ekranlarında yer almakta olup, Alt kullanıcı (Teknisyen, muhasebeci vb) ekranlarında bulunmamaktadır.

3. “Beni Ara” fonksiyonunun kullanım sıklığına yönelik bir kısıt var mı?

Hayır, istediğiniz sayıda kullanabilirsiniz.

4. “Beni Ara” fonksiyonunu hangi gün ve saatlerde kullanabilirim? Mesai saatleri dışında, hafta sonu ve nöbet saatlerinde “Beni Ara” fonksiyonunu kullanabilir miyim?

“Beni Ara” fonksiyonu ile aranma talebi bıraktığınızda; hafta içerisinde 09.00 – 18.00 çalışma saatleri ile 18.00 – 21.15 nöbet saatleri arasında, ilgili satış danışmanınız tarafından uygun olunan en kısa sürede aranırsınız.
Hafta içi saat 21.15’den sonra gönderilen “Beni Ara” talebinizde, sistem tarafından aranarak mesai saatleri içerisinde aramanız rica edilir.

Cumartesi günleri, aranma talebi bıraktığınızda ise, 09.00 – 15.00 çalışma saatleri ile 15.00 – 20.30 nöbet saatleri arasında ilgili satış danışmanları tarafından uygun olunan en kısa sürede aranırsınız. Saat 20.30’dan sonra gönderilen Beni Ara talebinizde, sistem tarafından aranarak mesai saatleri içerisinde aramanız rica edilir.

Pazar günleri, 10:30 – 20.30 nöbet saatleri arasında bıraktığınız aranma talebinize, ilgili satış danışmanları tarafından uygun olan en kısa sürede dönüş yapılır. Saat 20.30’dan sonra gönderilen “Beni Ara” talebinizde, sistem tarafından aranarak mesai saatleri içerisinde aramanız rica edilir.

5. “Beni Ara” fonksiyonu ile talep bıraktığımda ne kadar sürede aranırım?

Aranma talebiniz sisteme düştüğü andan itibaren ilk görüşme aralığında sistem üzerinde kayıtlı bulunan telefon numaranızdan dakikalar içinde size geri dönülür.