İZMİR İÇİN!

GÖNLÜMÜZ, GÖZÜMÜZ İZMİR’DE!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir’de yaşanan elim depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza şifa diliyor ve tüm İzmir’lilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Kooperatif dayanışmamızın temel taşlarından olan sosyal sorumluluk anlayışımız gereği, bugüne kadar pek çok zorluğun üstesinden beraberce geldik. Özellikle afet ve acil durum gerektiren hallerde, sağlık alanının temel bileşeni olan biz eczacılar, insan hayatına ve onuruna katkı sağlayacak her türlü katkı ve yardım faaliyetinin içinde olduk.

Değerli ortağımız,

İzmir’de meydana gelen depremin yarattığı acıların ve yaşanan mağduriyetlerin giderilmesine katkı sağlamak için, sizleri ‘’  İZMİR İÇİN!  ‘’ kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz.

İzmir Eczacı Odası’nın girişimleri sonucunda belirlenen ve bölgede ihtiyaç duyulan ürünlerin listesi ilk etapta;

*Çocuk bezi

*Dezenfektan

*Kadın pedi

*Sıvı sabun

*Islak mendil

*Maske

*Bebek maması

olarak belirlenmiştir.

İZMİR İÇİN ! deprem yardımı kampanyamıza destek olmak isteyen eczacılarımız, kooperatifimize depremzedelere iletileceğini belirterek en az 100 tl olmak üzere diledikleri kadar sipariş verip katkıda bulunabilirler.

Toplanan yardım malzemeleri toplu olarak İzmir Eczacı Odası aracılığı ile afet koordinasyon merkezine teslim edilecektir.

Önümüzdeki günlerde gelişmelere göre oluşabilecek ihtiyaçları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz…

Şimdi İZMİR İÇİN !

Saygılarımızla,

İSTANBUL ECZACILAR KOOPERATİFİ