Değerli Ortağımız,

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından, tüm eczaneler için 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren  e-Fatura uygulamasına geçiş zorunluluğu getirilmiştir.

İstanbul Eczacılar Kooperatifi olarak, hem geçiş sürecinizde hem de kullanımınız süresince  sizin yanınızda olmaya ve destek vermeye devam ediyor olacağız.

Bu desteği size sunarken, hizmet alacağınız entegratörün, kaliteli, güvenilir, kesintisiz ve uzun soluklu hizmet sunabilecek, aynı zamanda sektörümüzün ihtiyaçlarını karşılayabilecek kaynak ve yetkinliğe sahip olmasına önem verdik.

Bu amaçla, Turkcell e-Şirket ile anlaşmış bulunuyoruz.

Bu hizmetimizle;

 Tüm Ortaklarımızın kontör tüketiminin tamamını,  bir limit olmaksızın, ücretsiz olarak karşılıyoruz. (aldığınız, kestiğiniz tüm e-Faturalar, e-ArşivFaturalar)

GİB başvurusu ve aktivasyon işlemini kolay ve ücretsiz yapıyor olabilecekler (e-Fatura kullanımına yeni geçecek olanlar)

Önceki e-Fatura / e-ArşivFaturalarının yedeklerini ücretsiz olarak Turkcell e-Şirket’e taşıyor, saklıyor ve görüntülüyor olabilecekler (daha önceden e-Fatura mükellefi olmuş olanlar)

Turkcell e-Şirket ile;

Detaylı bilgi almak ve olası yoğunluktan etkilenmeden başvurunuzu hızla yapmak için Bölge Yöneticinizle iletişime geçebilirsiniz.